torsdag 25 oktober 2007

Längtar.......

Om 7 månader ligger jag på en solstol här *pekar uppåt* Guuud vad underbart!!!
Det blir Tunisien....har inte varit där innan, man har ju hört både det ena och andra dvs en hel del negativt, men även folk som äääälskar landet. Jaja, bara det är sol så är jag nöjd - är inte så kräsen! Vi hade planer på Turkiet, men så är det ju oroligt där nu med Irak och så..... Bra pris: 24700:- för oss 6, med All Inclusive.
Första chartersemestern med oss alla!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ohh va härligt!

Jag har bara gott o säga om Tunisien-vi var där hela familjen 2003 tror jag det var-då var vi i Hammamet-både folket o landet var underbart tyckte jag.

Enda stället som var jobbigt var inne i medinan-där de hade massa affärer-där va de som hökar på en o drog o hade sig i oss-men ialla andra affärer utanför där-lät de en vara-inga inropare på resturangerna hade de heller underbart o slippa.

Otroligt barnkärt folk är dom-barnen kommer alltid i första hand-överallt.

Jag tror ni kommer o få en toppensemester-undrar du över nåt om resmålet bara fråga//Kram marita

Innerjoin :) sa...

Kul att höra Marita! Ja, man har ju hört att försäljarna är urjobbiga (fast det var de i Side, Turkiet med *hua*) Vi håller oss nog mest vid hotellet, men någon liten shoppingutflykt blir det väl med. Skulle ligga någon "Fixed price" affär nära hotellet, får kolla priserna där först - annars är jag en jäkel på att pruta ;) Tänkte nog ta en dag på det där vattenlandet som fanns i POK också.

Anonym sa...

Härligt nu i höstmörkret att se fram emot en resa. Ja verkligen bra pris med mat och allt. Vi åker om 4 månader till Kanarieöarna. Har aldrig varit där och har alltid sagt: ALDRIG DIT, men men. Det är ju värme iaf. Ha det bra kram
Towe