måndag 13 augusti 2007

Veckovägning nr 3

-1 kg, får vara nöjd med det. Tror jag samlat på mig en del vätska pga av värmen, samt ÄL på G.
Vikt: 72.1
Fett: 28.8
Vatten: 50.7
Nästan halvvägs!!!!

I morron börjar jag jobba.....Undrar hur det ska gå med sopporna då....? Jag jobbar på en gruppbostad, där vi lagar mat och äter med de boende i varje lägenhet. Ingen kan tvinga en att äta, men vi får inte äta vår medhavda mat i de boendes lägenhet. Grejen är att den jag jobbar mest med är inne i en manisk period som gör att man inte kan lämna h*n, då måste jag be någon annan "passa" och det känns som om de andra tycker man är jättebesvärlig - och de är inte hemma hela tiden heller...Men, men - det får gå, det tar ju inte många minuter att skaka soppa och svepa i sig. Frukostdrinken vet jag inte heller hur jag ska göra med riktigt....jag börjar ju kl 07 , och det blir väldigt tidigt med drink kl 6.15 och sen inte lunch förrän kl 12, eller ännu senare...Jaja, får se hur det går.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur gick det på jobbet med maten o så?Fick du det o funka...Jag funderade lite där-ni måste väl få ta rast iallafall?Då kunde du ju äta den ena måltiden på den iallafall-sen får du väl passa på o gå på toa eller nåt(o då slänga i dig en snabbt kanske...lät besvärligt iallafall att ni inte fick äta medtagen mat ihop med vårdtagren.
Hoppas du fick det o funka bra.''Kram marita-5 kilos

Anonym sa...

Hejsan!
Ja han är jättenöjd och strålar fortfarande av lycka trots att han är sååå trött :)

Vad superduktig du är, jag är mycket imponerad!!! Testade att dricka något pulver inköpt på ICA då jag hade problem med min käke i vintras men FY vad äckligt *bläk*

Hoppas det gick bra på jobbet med sopporna :) /Natt-i-natt