fredag 10 augusti 2007

Jamen sopporna då??!

Kanske någon undrar som letat sig hit....Det kan jag ju förstå att man vill veta, själv letar jag gärna efter allt som skrivs om just pulverdieter. Sååå, här kommer en uppdatering:
Är nu inne på 3:dje, snart 4:de veckan med bara pulver. ingenting annat har kommit över mina läppar ,förutom VATTEN i mängder, 2 koppar svart kaffe/dag samt något glas Sprite Light då och då. Nu till det konstiga: Det är ju för 17 inte svårt alls!! Längtar inte efter mat, längtar inte efter att tugga - det blir bara lättare och lättare, inte svårare och svårare (som jag trodde det skulle vara)
Lite om sopporna: Äter nu God Balans, jämförbart med Cambridge - de flesta Xtravaganza-ställen kör också med de sopporna. Hade hört av en tjej som provat alla att godast var Caffelatte, Kantarell och Grönsak - så det var de jag beställde.
Kommit fram till:
½ påse Caffelatte till frukost, 3/4 del kallt kaffe + 2 dl vatten, kryddar med kanel+kardemumma, i med minst 4 isbitar, sen får man röra ibland så det är riktigt kallt innan jag dricker - INTE god om den inte är iskall.... Det konstiga är att även om vattnet är iskallt som man blandar med, så blir drinken nästan fesljummen.....Utan is då.
Grönsak eller Kantarell till lunch resp. middag, vattnet måste vara nästan kokvarmt, annars är det oätligt *rys* Kryddar med vitlökspulver och cayennepeppar.
Andra halvan av frukostpåsen tar jag på kvällen.
Gemensamt för alla är att de måste blandas med högsta mängden vätska dvs 4 dl, det står 2-4 dl på påsen (förutom den 1½ dl kalla vattnet man blandar med först), annars blir det tjockt och urkaburka!!
Första gången jag skulle dricka soppa till lunch var vi på stranden, jag hade med vatten i termos men det var inte tillräckligt varmt, och jag blandade med lite förlite - så lite halvvarm, tjock soppa (och ingen extrakryddning) - hua, då undrade jag vad jag gett mig in på......
Men när jag gör som ovan, så smakar det riktigt bra!!
Märks riktigt tydligt på kläder nu, byxorna börjar bli förstora. Har gått ner 5 cm i midjan och 3 cm runt bakdelen. Köpte 3 par nya trosor idag i strl S 36/38 , jösses - det var lääänge sedan jag kunde det!!
Ha en bra helg!!

1 kommentar:

Monachos sa...

Hej, tack för besöket på min sida. Jag blir impad av dom som bara fixar att äta soppor och pulver. Det skulle jag aldrig klara.

Så min viktminskning tar sin lilla tid eftersom den bygger på vanlig mat men enligt af viktklubb och jag räknar kcal.